torsdag 13. juni 2013

Sommerfest

Om det ikke virker sånn ute, så er vi straks i midten av juni og skolen er snart slutt. I dag skal vi ha sommeravslutning. Vi tar med egen mat, vi skal takke av (enda en) lærer, påskjønne både den og noen andre. Jeg synes det er viktig å vise at vi setter pris på dem som hver dag forsøker å banke noe vett inn i skolten på barna våre.

Jeg synes sommerfester er fine. Barna plukker blomster og synger sanger. Det er litt rørende og veldig fint, og hyggelig samvær med andre foreldre. For oss er ikke dette masete - jeg vet mange synes det - men altså ikke vi. Barna synes det er kjempespennende, gleder seg i lang tid, siden skolen er flinke til å forberede dem med sanger og sånn.

Det triste aspektet i år, er at det ser ut som om det er blitt fast tradisjon å takke av kontaktlærer på sommerfesten. Vi håper dette blir siste gang. De er tross alt bare ferdig med andreklasse.

 
Pastasalaten er klar.
Vi skal ha skiver med sommerskinke til.

Jordbærene er klare.
I tillegg kommer det oppskåret melon.

Sommerblomsten på.


4 kommentarer:

 1. Vi får heldigvis beholde vår kontaktlærer i ett år til. Så har vi også hatt tre forskjellige lærere i løpet av like mange år.

  Vi drar avgårde i dag. Håper arrangørene har en plan B mht til været..

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi har booket samlingssalen. Da vet vi at vi kan spise og sitte tørt. Så kan vi leke i skolegården eller gjøre andre ting ute, om nå været skulle slå om.

   Så bra dere får beholde deres :-)

   Slett
 2. Jeg synes også at det er koselig. Det er enkelt og koselig fellesskap, piknikmat og felles ansvar og rørende å se på ungene. Men når vi ganger med tre og det i tillegg er avslutninger på alle aktiviteter ganger tre - så blir det noen ganger en kabal som bare kanskje muligens går opp, småsøsken som blir alt for slitne av arrangement hver kveld, noen opptredener som vi ikke får sett alle sammen fordi vi må dele oss - og sånn - det er det eneste slitsomme - Men ellers er det bare bra.
  Og - kontaktlærere skal en visst være glad hvis en beholder et helt skoleår om gangen. Her skifter det hele tida. Sånn er det bare visstnok.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ser at det blir veldig mye. Og vi har bare en unge og forholde oss til sånn sett. Men nå er våre aktiviteter også slutt i mai, så nå for tiden er det kun skole.

   Med nye skoler og ungt personell. må det jo bli endel utskiftinger. Men stusslig er det nå likevel. De er jo så små enda.

   Slett