tirsdag 3. juli 2012

Skjønnhetstips

Jeg får mange spørsmål om min blendende skjønnhet, mitt vakre smil og mitt hemmelige tips for å se så fresh og ung ut som jeg gjør. Senest i går var det en som tilfeldigvis stoppet meg på gaten og sa; "du har sånn en babyhud, så lytefri og den ser akkurat ut som en photoshoppet reklame. Hvordan får du det til?"
Siden jeg skjønner at jeg her sitter på fasiten om skjønnhet og ungdomskilde, ville det være grusomt å beholde den for meg selv, og jeg gir deg herved svaret:


Spøk til side... beste bodylotion. Ever. Jeg kjøper den på pall i halvkilosdunker på taxfree. Og nå når mange er ute og farter og gjerne innom en taxfree eller to... de har den ofte til en svært god pris på Gardermoen i hvert fall. Forleden var jeg tom og da slo jeg til på et tilbud på mitt lokale parfymeri til 349... det er en hårreisende pris - men verdt hver krone. Og snart er det Gardermoen og mor skal bunkre opp for en lang vinter.
Den lukter ikke helt som resten av serien, sånn btw... må prøves.


5 kommentarer:

 1. :) morsomt innlegg!

  Mjuk hud fortjener enhver kvinne (og mann)!

  SvarSlett
 2. Du blir stoppet på gata du også, ja? Me too! Sååå slitsomt i lengden. Men tross alt, alle kan ikke være velsignet med silkehud som oss fra naturens side. Skjønner at de spør!

  ;-)

  Takk for tips. Trenger alltid tips til gode kremer. Særlig nå. Flasser av etter et par uker i solen!

  SvarSlett
 3. Ha ha ha :-)
  Men takk for tipset. Skal huske det neste gang jeg skal ut og fly.

  SvarSlett
 4. Ser i en artikkel i et "gammelt" Dagblad at du sparer kr 94,- ved å kjøpe den på på Tax free. I følge avisen er det det et Tax Free kupp (sammen mye annet). Men, pleier de ikke å ha denne til ca 100-lappen under butikk-pris uansett? Kan det være et innfall av tidlig "agurktid" i avisen?

  SvarSlett
 5. Den er ikke til salgs for 100-lappen - ikke de store dunkene i hvertfall. "Normal pris" er 500 omtrent for halvkiloen. Strawberry net har den for 124,- for 250 ml.

  Nydelig!

  SvarSlett