torsdag 10. mai 2012

Å velge ferie...

... og da snakker vi om periode, sted, lengde, pris... egentlig alt.
Dersom man i fjor tenkte at "her trives vi, her vil vi være, nå er vi i mål" og tenkte at årets ferie ble plankekjøring, så tok man feil.
For det første er ikke årets ferielister en gang i mål, sånn helt og holdent, på de respektive arbeidsplasser. Uten at det egentlig betyr noe, for SFO er stengt en viss periode, det kan vi gjøre fint lite med.
Så, siden man ikke akkurat er ute i god tid, får vi en diskusjon om pris. Det mest populære reisemålet midt i fellesferien er ikke akkurat restplasspris, for å si det sånn.
Men, hei, det er jo ikke en gang ledig rom der vi vil, når vi vil.
Alternative løsninger gås gjennom. Ikke helt knirkefritt. Når en velger med hjertet og en med veldig økonomisk sans og behov for ny tørketrommel... vel...
Vi merker også at behovet med barn endrer seg. Mye skjedde da vi sluttet med vogn - som vi bruke til og med den sommeren kiden var fire og et halvt. Friheten for voksen for en sen middag med en unge som sover i vognen, muligheten til å bo mindre sentralt fordi de ikke er små, slitne ben som skal gå selv overalt... vel, ting endrer seg.
Å, vent, det var andre ting som skulle skje også, kan det faktisk (enda mor var lovet!!) bli diskusjon om reiselengde - igjen?

Nuvel - det blir ferie, kiden skal på sommerleir, vestlandet skal besøkes.
Og mor skal hakke meg til Kreta igjen! Om jeg må reise alene... ok, ikke det da, men... altså!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar