mandag 2. april 2012

Påskekrim på tv

Jeg er ikke oppvokst med påskekrim på tv. Av den enkle grunn at vi alltid var på hytta i påsken. Og der var det nærmeste vi kom strømførende, en gammel reiseradio på batterier. Senere da man begynte å være hjemme alene i påsken, med strøm og sånt, så kom påskekrim på tv.

Påskekrimmen over alle påskekrimmer er for meg Malstrøm. Kanskje fordi dette er den første jeg husker? Jeg hater nemlig trillere og skrekkfilmer og sånn; dette var en eneste lang serie av det meste.
Den fås kjøpt på dvd. Jeg skal ikke ha den, tusen takk. Men kose meg med annen påskekrim i alle kanaler.

Hva ser du på i påsken? Krim eller romantiske komedier?

8 kommentarer:

 1. Må se på krim i påsken. Har du forresten sett reklame hver kveld på NRK om påskekrim på radio og TV? Den samme har gått i flere år før påske... Skummel... den ender opp med et lik i et badekar.
  God påske!

  SvarSlett
 2. Ah, Malstrøm. Klassisk! Husker den så godt. Så den på en bitteliten TV i campingvogn. Kan ikke ha vært så gammel egentlig. Ble jo vettskremt! Men så liker jeg krim da! Må nok se litt krim i påsken.

  SvarSlett
 3. Jeg foretrekker romantiske komedier!
  God påske til deg og dine Siri! =]

  SvarSlett
 4. Tilleggskommentar til det badekaret, hihi... det er min datters bein og arm.. grøss.... 4 år gammel film, går aldri av mote!

  SvarSlett
 5. Jeg husker godt Malstrøm ja.. Skumle saker!

  Jeg ser ikke tv i påska, men leser derimot drøssevis av krim. ;o)

  SvarSlett
 6. Lite tv her (som ellers i året). Men mange gode krimbøker. Gode frikvelder med stearinlys og bok, vin og mann! Pløyer meg igjennom alle Liza Marklund sine på rad og rekke.

  SvarSlett
 7. Malstrøm var skummel!
  http://drageblogger.blogspot.com/2012/04/bloggpris.html

  SvarSlett
 8. Jeg ser nesten ikke tv i påsken. Som du vokste jeg opp med tv-løs hytte, og ideen om se tv i påsken er derfor av nyere dato og siden vi fremdeles har tv-løs hytte ( lykke!) blir det lite tv. men jeg har vært på kino! To ganger! Hugo Cabret med et barn og Into the white med det andre barnet.

  SvarSlett