onsdag 20. mai 2015

En fin onsdag i midten av mai

På hjul med veteraner.
8. mai

Vi har akkurat feiret 17. mai. For oss ble det en svært våt og kald affære... men som korpsmamma (selv om jeg gjør alt jeg kan for å fremheve og fremelske korpspappaen) ble det noen kilometer i tre grader pluss og styrtregn. Men dagen er flott å feire uansett. Bunaden passet og regnet gjorde skjorten misfarget og det har jeg fikset på.

Nå raser vi i vei... det er innspurten på barneskolen og vi raser avgårde mot mellomtrinnet. Guttungen blir kjempestor og vokser til en bestemt ung prins som ikke lar seg målbinde. Og i dag kom hjem og fortalte at han er prøvekjæreste med en søt jente. De skal evaluere etter en uke og bestemme seg om de skal fortsette å være kjærester. Kyssing forbudt. Ja, altså, helt ærlig...

Sommeren er på vei. Joda. I skrivende stund er det nesten 16 grader her hjemme. Og pinsen er om få dager. Som alltid her i huset kan vi ikke planlegge for mye. Vi må alltid se an formen til både liten og stor. Men mat må vi ha, jeg kan jo planlegge god spis... og jeg og liten kan dra på tur selv om ikke far virker. Vi er en ganske liten familie når en er nede for telling, blir god plass i bilen. Men vi gjør så godt vi kan.

Jeg har en hel del hagearbeid som må gjøres. Dørstokkmila er som en flomvoll... men noe må jeg se å få gjort. Klippe plenen for eksempel.

Det har også vært frigjøringsjubileum siden sist. Jeg håper alle har hatt like mye glede som meg, av seriene som har vært sendt på tv om Milorg, hverdagen under krigen, Kvinner i krig osv. Hvis dette er ukjent, sjekk Nrk og se om de ikke ligger klare for titting enda. Viktig historie. Og veldig nær historie, selv om det er lenge siden.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar