mandag 5. januar 2015

-stopp!

Kjøpestopp, sukkerstopp, godtestopp, sofastopp, se-tv-stopp... det er liksom ikke måte på hva slags stopp som skal gjøres i forbindelse med nyttår.

Selv lot jeg meg lure til Godtestopp 2015. Siden jeg i skrivende stund sitter med en diger kopp te og er dedikert til å bli kvitt julekakene, så er det vel bare å punge ut. 
På dag 1... jaja...skikkelig godt jobba. Not.

Det er også en dyd av nødvendighet å innføre en viss kjøpestopp - eller i det minste kjøpebrems i 2015. Fikk hentemelding fra posten... men brems er bedre enn full fart, ikke sant?

Se-tv-brems er definitivt påkrevet. Ikke rulle sofa med fjernkontrollen i hånden hele tiden. Poden har også fått innført begrensninger etter er svært slapp juleferie. Da gjelder det å ikke fremstå som et dårlig forbilde, og ingen tv før etter sengetid. Forsøker i hvert fall.

Full fart på trening...? Hm... jeg har mine faste pt-timer og ønsker meg å klare å gå på trening utover dette. Men i hvert fall skal man klare å bevege seg mer. Det handler ikke om nyttårsforsetter, men gjøre mer av det som er bra for meg, og mindre av det som ikke er bra. Ikke spesielt komplisert, men likevel ganske vanskelig.

Vi er uansett hvordan vi snur og vender på det, mange dager inn i 2015. Happy!

Før vinteren forsvant

13 kommentarer:

  1. Ønsker deg en fin uke videre :)
    Klem
    Ellen S

    SvarSlett
  2. Jeg måtte sjekke nyttårsforsettlista mi om jeg hadde mange stopper der, men bortsett fra å ikke kjøpe nye klær før jeg har fortjent det(!) er det visst mest ting jeg må gjøre mer av! ;-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Du har en fin liste, Heidi. Mer neglelakk :-)

      Slett
    2. Alltid mer neglelakk! ^^

      Slett
  3. Har heldigvis ikke meldt meg på noe stopp..... men veldig glad for at dagens lengde nå har økt med 21 minutter allerede :) Lykke til med stopp-prosjekt :)

    SvarSlett
  4. Jeg gidder ikke å ha noen nyttårsforsetter. Jeg fortsetter som før. Godt nytt år!

    SvarSlett
  5. Trenger du et presserende lån eller en finansiell tjeneste? Kontakt charitycorporation@gmail.com / financialdepartment.online@gmail.com

    SvarSlett
  6. Hei,
    Har vi virkelig trenger
    lån?
    Nektes lån fra
    bank eller institusjon?
    Trenger du hjelp
    økonomisk?
    Trenger du et lån til
    betale regninger eller kjøpe
    Home?
    Vil du ha din egen virksomhet og
    du trenger et lån for
    økonomiske behov?
    Kontakt oss for å
    kreditt. vi er klare
    eller hjelp til
    Bedrift eller personlig
    lån.
    Tilbudet er tilgjengelig på
    en rimelig pris
    med en hastighet på 3%.
    Den interesserte person / s
    bør kontakte
    oss
    e-post:
    brucewoodloan@gmail.com
    PÅFØRINGSDATA
    Navn: _____________________
    Kjønn: _________________________
    Sivil status: _________________
    adresse
    Kontakt: ________________
    By- / Kode
    ZIP: __________________
    Land: ________________________
    dato
    Født: __________________
    Beløpet som trengs som
    lån: __________
    varighet
    lån: __________________
    Inntekt månedlig / årlig
    Inntekt: ___
    Yrke: _____________________
    Formål lån: _______________
    telefon
    House: ____________________
    telefon
    Telefon: _____________________
    Må jeg søke om lån
    før? _________________
    Hvordan fikk du høre om oss?
    ________________________
    for et program å avskrive
    lenker nedenfor.
    brucewoodloan@gmail.com

    SvarSlett
  7. Hei, jeg heter LAURA ROIS, jeg vil dele med deg dette fantastiske vitnesbyrdet, jeg hadde et problem med boliglånet mitt og bilen min, jeg hadde ikke penger på meg
    Jeg dro til banken min for å få et lån på 700 000,00 € fra dem, og de nektet meg fordi jeg ikke har vært i stand til å spare opp til det beløpet lenge, og jeg hadde ingen god sikkerhet for å få lånet jeg var forvirret til jeg så en annonse av en pengeutlåner TRUST FUND LOAN COMPANY.

    Jeg fikk mitt lån og jeg ryddet alle mine gjeld, og jeg er nå glad.
    Med bare 3% kan du være lykkelig som meg, de gir noe beløp du vil ha
    Kontakt dem i dag via denne e-posten: trustfundfinaceservice@gmail.com
    Du vil ikke angre på det.

    SvarSlett
  8. Hei, alle jeg er fru Lisa Monica, fra Finland. Jeg vil gjerne dele Guds godhet i mitt liv etter så mange måneder med å prøve å få et lån på internett og ble blitt scammed, så jeg ble rastløs og desperat i å få et lån fra en legitim utlåner online. Men som Gud ville ha det, så jeg en kommentar fra en venn som heter Anabel, og hun snakket om dette legitime lånet selskapet hvor hun fikk lånet hennes raskt og enkelt uten stress, så hun introduserte meg til et finansielt selskap kalt George Franklin Loan Company, So Jeg søkte om en lånebeløp på $ 900,000.00USD med lav rente på 2%, slik at lånet ble godkjent og deponert på min bankkonto på mindre enn 24 timer, det var hvordan jeg klarte å komme tilbake på mine føtter for å holde meg ødelagt forretninger som kjører og også å betale min regninger, så jeg anbefaler alle som er interessert i å få et lån uten sikkerhet, ingen kredittsjekk, med bare 2% prosent rente og bedre tilbakebetaling planer / tidsplan, for å kontakte Mr. George Franklin, Du kan kontakte dem via e-post: lindamooreloans@gmail.com
     eller whatsapp: +19292227999

    Fru Lisa Monica.

    SvarSlett
  9. Er du i en økonomisk krise, trenger du økonomisk hjelp? eller trenger du penger for å starte opp din egen bedrift? Har du behov for penger til å avgjøre din gjeld, betale for regningene dine eller starte en god bedrift? Har du lav kreditt score, og du finner det vanskelig å skaffe kapitalstøtte fra lokale banker og andre finansinstitusjoner? Her er din sjanse til å skaffe en finansiell tjeneste fra vårt firma. Vi tilbyr alle slags lån til individuelle selskaper med 2% rente. Hvis du trenger et lån, ikke nøl med å kontakte oss via Email: lindamooreloans@gmail.com Eller Whatsapp- +19292227999.
    hilsen,
    Fru Linda Moore

    SvarSlett
  10. Er du i finanskrisen, leter du etter penger til å starte din egen virksomhet eller betale regninger ?, Vi er alle typer lån til lav rente på 2%. Søk nå via e-post til: (TRUSTLOAN88@GMAIL.COM) eller WhatsApp Us på +1 443 281 3404

    SvarSlett
  11. Trenger du økonomisk hjelp? Personlige lån; Business lån; boliglån; Bedriftslån? Landbruksfinansiering og prosjektfinansiering? Vi gir lån til 2% rente! Kontakt: challotloan@gmail.com

    SvarSlett