onsdag 27. november 2013

Hipp hurra!

I dag fyller verdens flotteste gutt 8 år. Som mamma og pappa tenker man selvsagt tilbake på da denne supre skapningen kom til verden, da han ble et naturlig midtpunkt i vår familie. Vi husker de merkeligste detaljer som ingen andre en gang vet; snøskavlen utenfor huset og som jeg måtte skritte over med en baby i armene. Hvordan vi skulle forholde oss til dette vesenet som bare sov. "hva skal vi gjøre med'n" liksom.


Og så begynte en fantastisk ferd. Vi er alle nybegynnere. Men vi gjør så godt vi kan. Vi ønsker oss av og til at hverdagen kunne vært litt smidigere. Vi skulle ønske det ikke var så vanskelig å være seg selv i første, andre og tredje klasse. Vi beskytter valpen vår så godt vi kan - og enda har reisen såvidt begynt.

I dag feirer vi åtte år som foreldre for denne fantastiske gutten.
Favorittfrokosten ble servert; egg og bacon. 

Gaver ble utlevert til frydefull hvining kl 0615. Det er noe fryktelig gjevt som far og sønn forstår seg på... som jeg synes han er litt bortskjemt som får. Men i det som burde være moderasjonens  tidsalder og å tenke på alle som ikke har... vel, vi slo nå på stortromma.

Det var bilde av dette på Facebook, men jeg skjems ikke veldig. Det var ikke for å skryte, men for å vise ekte glede.
I alle fall...


Duden skal hentes tidlig, etter tubatimen, det blir tradisjonell bursdagsmiddag på pizzasjappa (tradisjoner i generasjoner) og så rett hjem og ta i bruk nyleken.

Hipp hurra og gratulerer med dagen!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar