fredag 10. august 2012

En sommerferie er over

Sommeren er ikke over. Men ferien er over. Sommeren er fin nå, den. Med sol og rundt 20 grader, det kan man ikke klage på.

Ferien har vært fin. Det ble kjøpesommer i år også, det var Kreta og det var to deilige uker. Har ikke tatt enda flere og vakrere bilder av retsinavin og sånn, den som vil se bildene mine, kan søke på Kreta og jeg har masse å dele. 
Likevel har det vært noen nye opplevelser, skal komme tilbake til dem.
Nå skal jeg bare fortsette å smøre tørre men fortsatt brune legger, innse at man kommer skremmende fort inn i hverdagen igjen og at jeg faktisk synes at jeg hadde klart et par uker til og at jeg enda ikke har kommet dit at "det er godt med hverdag igjen". Litt ferieblues...

Det har blitt en lang bloggepause selv om det har vært noen arbeidsdager siden sist... kommer hjem til dårlig helse i nærheten og jenter som ikke får gå i fred på gaten... jeg blir mismodig av slikt.

Jeg har skadet en lilletå som har det skrekkelig vondt når jeg går i sko. Funker fint i flippers, så man skal være glad man har en vakker samling av slike, med både perler og bling og nye og årgangs... samt at det faktisk er sommervær. Kommer sikkert til å bli kaldt utover høsten, men da er sikkert tåa bra igjen.

Fin tid vi går i møte - jeg elsker sensommer og høst. Men sommer enda altså - har du hatt og har en fin sommer?


2 kommentarer:

  1. Jeg har hatt en fin sommer:) Laber blogglyst, men det tar seg vel kanskje opp?

    SvarSlett
  2. Puh, så deilig at du også står ved at det er sommer enda!
    Liker ikke helt tendensen hos andre bloggere som har begynt å bruke H-ordet, fysjda!

    God bedring, vi krysser fingre for varme dager et par måneder til, og iallfall så lenge du trenger det for tåa di.

    SvarSlett