onsdag 22. juli 2015

Telefonen miiihiin...


Jeg er på jobb og ser ut som om jeg er rammet av tics. Hele tiden går høyre hånden ned på rompa... men det er ikke hensikten. Hensikten er å forsikre meg om jeg fortsatt har telefonen min i baklommen. Hjemme fyker hånden min frem i løse luften og bråstopper, mens jeg leser videre i den tykke boken. Når jeg leser, så liker jeg å google og se bilder av byer jeg ikke har vært i, sjekke matretter etc som omtales i boken.

Sånn kan jeg fortsette... men saken er den at jeg hadde mobilen i baklommen. Og jeg glemte som vanlig det da jeg skulle på do. Det velkjente klasket av telefonen i gulvet kom ikke og jeg innså at det jeg har fryktet lenge, hadde skjedd. Telefonen lå i do.
Faenfaenfaen

Også mens gutta er på ferie da. Ingen å hyle til og med... men man har da fasttelefon. Som omtrent ikke har batteri... og dette skjer selvsagt også mens jeg har en masse finn-annonser ute. "Svarer kun på sms". Særlig.

Nei, jeg har ikke fått tørket den, skal prøve en stund til i ris. Sannsynligvis har jeg kortsluttet den... men jeg får alltid hjelp og støtte av windows-telefongutta på Facebook. Vi sære som ikke bruke i- og tror at android er bikkja til naboen...


Så oppdager jeg at Lumia fases ut av flere. I hvert fall i de karakteristiske fargene. Min første Nokia smarttelefon var i cyan. Love it! Men Microsoftstore har godt utvalg og det blir nok en cyan 640 på meg. Kraftig telefon, mer enn godt nok til mitt bruk. Og i cyan...

Microsoft Lumia 640 LTE
Ellers er det en feriefri sommer, med lite mammatid selv om gutta er borte. Nå kommer de hjem og det skal bli så fint. Du da? Ferietid?

1 kommentar:

  1. Ferietider, på en måte. Ikke tilbake på jobb, pga sykdom, men ferie? 12 gr og regn… blir god på innesysler!

    SvarSlett