Så koselig at du fant frem hit til min hverdag. Jeg har neppe noe mer spesiell hverdag enn noen andre, men den er min. Min hverdag med familien min og vennene mine, det jeg driver med og meg selv. Kakeoppskrifter, fasitsvar på barneoppdragelse... betraktninger...
Legge gjerne igjen et lite vink om at du har vært her.
Bildene er mine, så sant ikke annet er nevnt. Lån gjerne, men spør først.
Velkommen hit til min hverdag - mer eller mindre.
mandag 19. september 2011
Bursdagsmat
Jeg har blitt feiret i helgen. I år ble det baccalao til middag.
Til dessert, en snickerskake, samt oreomuffins.
Eller cupcakes som det så fint heter.
Veldig enkelt. Du finner mange oppskrifter på nettet, hoevdsaklig klippfisk, løk og poteter - men tilsnitt av chili, "peppers" og hakkete tomater. kan se om jeg får lagt ut en oppskrift en gang - selv om jeg aldri følger det slavisk.
Baccalao er en av mine favoritter. Dessverre er jeg litt alene om å synes det her i huset, så det blir som regel kun når jeg er ute å spiser eller på besøk på Sunnmøre....
Bacaloen ser jo svært velsmakende ut! HAr aldri laget det, men må nok bare kaste meg ut i det. Kan jo ikke så veldig galt, for i Portugal sies det at en god husmor skal kunne lage en ny variant av bacalo for hver dag hele året. Derfor kan man rett og slett si et dette er den 147'ende varianten:).
Nam, nam! Ja takk begge deler! SOM jeg gleder meg til å kokke på kjøkkenet når det en gang blir ferdig :-)
SvarSlettGratulerer så masse med dagen som har vært!! Gudbedre nå fikk jeg lyst på bacalao, det så dritgodt ut!!
SvarSlettGratulerer med vel overstått. Bacalao er jammen godt. Bør kanskje lære meg å lage det. Vanskelig?
SvarSlettVeldig enkelt. Du finner mange oppskrifter på nettet, hoevdsaklig klippfisk, løk og poteter - men tilsnitt av chili, "peppers" og hakkete tomater.
SvarSlettkan se om jeg får lagt ut en oppskrift en gang - selv om jeg aldri følger det slavisk.
Baccalao er en av mine favoritter. Dessverre er jeg litt alene om å synes det her i huset, så det blir som regel kun når jeg er ute å spiser eller på besøk på Sunnmøre....
SvarSlettBacaloen ser jo svært velsmakende ut!
SvarSlettHAr aldri laget det, men må nok bare kaste meg ut i det.
Kan jo ikke så veldig galt, for i Portugal sies det at en god husmor skal kunne lage en ny variant av bacalo for hver dag hele året.
Derfor kan man rett og slett si et dette er den 147'ende varianten:).