mandag 19. september 2011

Bursdagsmat

Jeg har blitt feiret i helgen. I år ble det baccalao til middag.


Til dessert, en snickerskake, samt oreomuffins.
Eller cupcakes som det så fint heter.

6 kommentarer:

  1. Nam, nam! Ja takk begge deler! SOM jeg gleder meg til å kokke på kjøkkenet når det en gang blir ferdig :-)

    SvarSlett
  2. Gratulerer så masse med dagen som har vært!! Gudbedre nå fikk jeg lyst på bacalao, det så dritgodt ut!!

    SvarSlett
  3. Gratulerer med vel overstått. Bacalao er jammen godt. Bør kanskje lære meg å lage det. Vanskelig?

    SvarSlett
  4. Veldig enkelt. Du finner mange oppskrifter på nettet, hoevdsaklig klippfisk, løk og poteter - men tilsnitt av chili, "peppers" og hakkete tomater.
    kan se om jeg får lagt ut en oppskrift en gang - selv om jeg aldri følger det slavisk.

    SvarSlett
  5. Baccalao er en av mine favoritter. Dessverre er jeg litt alene om å synes det her i huset, så det blir som regel kun når jeg er ute å spiser eller på besøk på Sunnmøre....

    SvarSlett
  6. Bacaloen ser jo svært velsmakende ut!
    HAr aldri laget det, men må nok bare kaste meg ut i det.
    Kan jo ikke så veldig galt, for i Portugal sies det at en god husmor skal kunne lage en ny variant av bacalo for hver dag hele året.
    Derfor kan man rett og slett si et dette er den 147'ende varianten:).

    SvarSlett