lørdag 10. januar 2015

Nei til søndagsåpne butikker

Det mener nå jeg i hvert fall. Jeg vet at regjeringen har kuttet bevilgningene og dermed kurstilbud på NAV. De har tillatt Segway. Og helt sikkert mye annet - godt og dårlig. Det er ingen hemmelighet at dette ikke er min drømmeregjering.. men i alle fall. Nå kommer forslaget om søndagsåpne butikker. Eller - forslaget om å oppheve forbudet mot søndagsåpne butikker. Unntatt Brustad-buene og plantesentre. 

Det er jeg i mot. Dagligvarebutikker har de fleste steder i landet åpent fra 07-23. Jeg tenker at selv den mest stressete småbarnsfamilie og selv den med den mest klønete arbeidstiden, må klare å fange seg et eple, en melk og litt middag på den tiden.
Jeg vet mange setter pris på å handle julegaver på en søndag før jul. Og jeg vet godt at jeg ikke er pålagt å handle på søndager selv om det er lov. 
Men i dette samfunnet vi lever i, ønsker jeg en pause. For oss alle. Må vi ha et samfunn hvor alt er tilgjengelig og åpent hele tiden og alltid? Finnes det ikke en eneste pause hvor vi bare må trekke pusten - fordi sportsbutikken er ikke åpen likevel?

Jeg benekter ikke at det ikke kan være praktisk. Jeg er ikke så opptatt av arbeidstid - jeg vet godt at mange har yrker hvor man er tvunget til å jobbe søndager og på helligdager (helsearbeidere, prester, oljearbeidere etc) og jeg tviler ikke på at flere kunne faktisk nyte godt av å ta flere vakter i butikk. 
Det er ikke dette som er perspektivet mitt.
Men som samfunn, trenger vi en pause. Vi og jorden vår har godt av at forbruket vårt går ned. 

Jeg mener vi ikke trenger søndagsåpne butikker. 

Bilde fra House of Vipp i København.
Hyggeig med søndagsåpent i København, men vi trenger det ikke her.

33 kommentarer:

  1. jeg er helt enig. Søndagsåpne butikker er noe tøys. Av prinsipp har jeg aldri handlet noe på søndager, ikke engang hageblomster.

    Noen bruker som argument at andre jobber på søndagene, men det er i livsviktige yrker som helse, politi og brann. Det er en stor forskjell.

    Den bitre konsekvensen av søndagsåpne butikker kan bli at mange små ikke overlever når lønnskostnadene uten av de tjener mer. For folk har akkurat de samme pengene å handle for om butikkene er åpne 40 eller 70 timer i uka.

    SvarSlett
  2. Eeeenig!! Og oss ta med motorisert plenklipping i samme slengen. Liker at det er pause på søndager.

    SvarSlett
  3. Helt enig med deg! Ingen trenger søndagsåpne butikker - ikke vi som skal handle og slett ikke de som må jobbe der.

    SvarSlett
  4. Trenger du et presserende lån eller en finansiell tjeneste? Kontakt charitycorporation@gmail.com / financialdepartment.online@gmail.com

    SvarSlett
  5. Nytt år Lånet er nå nå med lav rente 1% {REMY.CREDIT111@gmail.com}

    trenger du et presserende lån for å starte opp en bedrift før Xmas trenger du et Xmas lån? Vi gir til både selskap og enkeltperson, så hvis du trenger et presserende lån nå innen 12 timer kan vi gi deg et lån uten forsinkelse okay
    Xmas lån er tilgjengelig nå lav rente på 1%: vennligst kontakt oss direkte på følgende adresse: [REMY.CREDIT111@gmail.com]

    Fullt navn:..............
    Land:..........
    Stat:..........
    Beløp:..................
    Lånets varighet: ..........
    Telefonnummer:.............
    Okkupasjon:............
    Fødselsdato:.......
    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    Firmanavn: REMY.FINK CREDIT
    Firmaets e-postadresse: {REMY.CREDIT111@gmail.com}
    Jeg ønsker deg alt godt,
    REMY.FINK ...

    SvarSlett
  6. URGENT RELIABLE LAN OFFER GJELDER NÅ.

    God dag,

    Kjære Lånesøker, Hilsen fra WILLIAMS LOAN FIRM.
    Vi er sertifisert utlåner som tilbyr lån til folk som er i
    Behov for lån, Vi gir ut lån til prosjekt, virksomhet, skatter, regninger,
    og så mange andre grunner. Vi opererer med 2% rente. Det er
    mer å få ved å få et lån fra dette selskapet, så trenger du en
    låne? Er du i gjeld? Ønsker du å starte en bedrift og trenger
    penger? Trenger du lån eller finansiering av en eller annen grunn? Din hjelp er
    endelig her, da vi gir ut lån til alle på en billig og
    rimelig rente på bare 2%, hvis du er interessert vennligst
    kontakt oss i dag på
    : (williamloans14@gmail.com)
    og få lånene dine i dag. For mer informasjon om våre tjenester, vennligst gi oss beskjed
    vet hvor mye lån du trenger og varigheten av lånet.

    vi gir ut følgende;


    * Personlige lån (sikkert og usikret)
    * Business Loans (Sikker og usikret)
    * Konsolideringslån og mange flere.

    Vi er sertifiserte, pålitelige, pålitelige og effektive, Rask og dynamisk.
    Hvis du er interessert vennligst kontakt oss på:
    williamloans14@gmail.com

    WhatsApp: +2348027965239

    Lykke til,
    Kundeservice.
    WILLIAMS LOAN FIRM.

    SvarSlett
  7. Hei alle sammen,
    Mitt navn er fru Ralph Lauren, jeg bor i Norge, og livet er verdt å leve komfortabelt for meg og min familie nå, og jeg har virkelig aldri sett godhet vist meg så mye i mitt liv som jeg er en sliter mamma med to barn, og jeg har vært går gjennom et alvorlig problem da mannen min opplevde en forferdelig ulykke sist to uker, og legene sier at han må gjennomgå en delikat kirurgi for at han skal kunne gå igjen og jeg ikke hadde råd til regningene for operasjonen hans da jeg dro til banken for et lån og de slår meg ned og sier at jeg ikke har kredittkort, derfra kjører jeg til min far, og han var ikke i stand til å hjelpe, da da jeg surfer gjennom google svar og jeg kom over en låneutlåner MR. George Franklin, som gir lån til en rimelig rente på 2%, og jeg har hørt om så mange svindel på internett, men i denne desperate situasjonen hadde jeg ikke annet valg enn å gi det et forsøk og overraskende var det alt som en drøm, jeg mottok et lån på $ 95.000 USD, og ​​jeg betalte for min manns kirurgi og takk GUD i dag, han er ok og kan gå og jobber og byrden er lengre så mye på meg, og vi kan mate godt og familien min er glad i dag og jeg sa til meg selv at jeg skal rope høyt til verden av Guds underverk til meg gjennom denne GUD fryktelige utlåner MR. George Franklin, og jeg vil gi råd til noen i ekte og seriøst behov for lån for å kontakte denne GUD fryktende mannen gjennom hans firmas e-postadresse: georgefranklincreditcompany@gmail.com eller WHATSAPP: +19292227999
    Fru Ralph Lauren

    SvarSlett
  8. Jeg er Scott ved navn og en borger i Norge, jeg har glede meg for et ekte lånefirma de siste 3 månedene, og alt jeg fikk var en gruppe svindel som fikk meg til å stole på dem og på slutten av dagen, de dratt meg på 3000 dollar uten å gi noe i retur, alt mitt håp var tapt, jeg ble forvirret og frustrert, jeg synes det er veldig vanskelig å mate familien min, jeg har aldri ønsket å ha noe med låneselskaper på nettet igjen, fordi jeg aldri stolt på noe lånselskap siden jeg ble scammed, så jeg gikk for å låne penger fra en venn, jeg fortalte ham alt som skjedde, og han sa han kan hjelpe meg, at han kjenner et låneselskap som kan hjelpe meg, at han bare fikk en lån fra dem, instruerte han meg på hvordan jeg skulle søke om lånet, gjorde jeg som han fortalte meg, jeg søkte, selv om jeg aldri trodde, men jeg prøvde, og til min største overraskelse fikk lånet mitt tildelt meg innen 24 timer, jeg kunne ikke tro, jeg er glad og rik igjen, og jeg takker Gud for at på denne svindelen over alle steder et ekte selskap som th er fortsatt eksisterer, vennligst jeg råder alle der ute som har behov for lån og kan være pålitelig, klarert og i stand til å betale tilbake i rett tid for penger til å kontakte Frøken Linda Moore Loan Company Email: {lindamooreloans@gmail.com} og vær fri for svindel på internett. de vil aldri skuffe deg. Og er et verdensomspennende lån WWL De gir lån i hvilken som helst type valuta du trenger lånet til å bli gitt til deg. Firmanavn: Mrs. Linda Moore Loan Company E-postadresse: lindamooreloans@gmail.com eller WHATSAPP: +19292227999

    SvarSlett
  9. Leter du etter et legitimt lånetilbud i dag? Var du skrudd ned av banker på grunn av din dårlige kreditthistorie? bekymre deg ikke mer, pluto kreditt finans hjem er ditt vendepunkt med bare en rimelig rente på 3%. Kontakt oss nå via

    E-post: plutocreditfinancier@gmail.com
    Whatsapp: +1 404 382 6579

    SvarSlett
  10. Er du i en økonomisk krise, trenger du økonomisk hjelp? eller trenger du penger for å starte opp din egen bedrift? Har du behov for penger til å avgjøre din gjeld, betale for regningene dine eller starte en god bedrift? Har du lav kreditt score, og du finner det vanskelig å skaffe kapitalstøtte fra lokale banker og andre finansinstitusjoner? Her er din sjanse til å skaffe en finansiell tjeneste fra vårt firma. Vi tilbyr alle slags lån til individuelle selskaper med 2% rente. Hvis du trenger et lån, ikke nøl med å kontakte oss via Email: lindamooreloans@gmail.com Eller Whatsapp- +19292227999.
    hilsen,
    Fru Linda Moore

    SvarSlett
  11. Vi tilbyr alle typer lån, for eksempel investeringslån, prosjektfinansiering og økonomisk støtte til enkeltpersoner, bedrifter over hele verden. Vi gir midler med en rente på 3%. Få lån på syv (7) virkedager.

    E-postadresse: plutocreditfinancier@gmail.com
    Whatsapp: +18474539904

    SvarSlett
  12. Vi tilbyr alle typer lån, for eksempel investeringslån, prosjektfinansiering og økonomisk støtte til enkeltpersoner, bedrifter over hele verden. Vi gir midler med en rente på 3%. Få lån på syv (7) virkedager.

    E-postadresse: plutocreditfinancier@gmail.com
    Whatsapp: +18474539904

    SvarSlett
  13. Leter du etter et lån raskt? Ønsker du å bosette dine regninger og kjøpe eiendom Investeringslån Byggelån? Jeg kan garantere deg 24 timers lånegodkjenning. Vi er et investeringsselskap i verdensklasse som tilbyr alle typer finansielle tjenester med fleksible tilbakebetalingsvilkår og en tidsbestemt avslutningsplan. Kontakt oss via e-post for detaljerte opplysninger: andyjameslending@outlook.com

    SvarSlett
  14. Leter du etter et legitimt lånetilbud i dag? Var du skrudd ned av banker på grunn av dårlig kreditthistorie? bekymre deg ikke mer, pluto kredittfinansiering hjem er ditt vendepunkt med bare en rimelig rente på 3%. Kontakt oss nå via

    E-post: plutocreditfinancier@gmail.com
    Whatsapp: +18474539904

    SvarSlett
  15. Trenger du et lån for å starte opp virksomheten eller betale regninger og finansiell virksomhet for eiendommer og alle typer finansiell virksomhet. Vi tilbyr også lån til enkeltpersoner, firmaer og bedrifter med 3% rente. Vi gir ut lån til seriøse mennesker som er interessert i å låne hvis de er interessert, kontakt oss med denne e-postadressen: Amerisavefinancials@gmail.com for mer informasjon.

    SvarSlett
  16. Trenger du et lån for å starte opp virksomheten eller betale regninger og finansiell virksomhet for eiendommer og alle typer finansiell virksomhet. Vi tilbyr også lån til enkeltpersoner, firmaer og bedrifter med 3% rente. Vi gir ut lån til seriøse mennesker som er interessert i å låne hvis de er interessert, kontakt oss med denne e-postadressen: Amerisavefinancials@gmail.com for mer informasjon.

    SvarSlett
  17. Trenger du et lån for å starte opp virksomheten eller betale regninger og finansiell virksomhet for eiendommer og alle typer finansiell virksomhet. Vi tilbyr også lån til enkeltpersoner, firmaer og bedrifter med 3% rente. Vi gir ut lån til seriøse mennesker som er interessert i å låne hvis de er interessert, kontakt oss med denne e-postadressen: Amerisavefinancials@gmail.com for mer informasjon.

    SvarSlett
  18. Dette er en profesjonell privatlånsgiver som er registrert for å gi ut lån med en lav rente på 3%. Jobber med et team av eksperter som staber og gir ut samme dag godkjenningslån. Alle slags lån som:



    nødlån:

    Lån med harde penger:

    gjeldskonsolideringslån, bil, kjøretøy, lastebilån:

    forretningslån:

    Finansiering / Finansiering:

    pantelån, studielån:

    Landbrukslån:

    lån til bygging, prosjektfinansiering:

    lån for å starte et prosjekt og mange flere:



    Ta kontakt via: (trustfundfinance01@gmail.com)

    SvarSlett
  19. kreditt eller trenger penger for å betale regninger, for å

    investere i virksomheten. Vi vil bruke
    dette mediet for å informere deg om at vi tilbyr pålitelig

    kreditthjelp, vi
    vil gjerne tilby deg lån med en kurs på 2% til alle kunder, og

    nei
    sikkerhet nødvendig.Fullt navn:____________________________
    Beløp som trengs som lån: ________________
    Lånetid: _________________________
    Formål for lån: ______________________
    Fødselsdato:___________________________
    Kjønn: _______________________________
    Sivilstatus:__________________________
    Kontakt adresse:_______________________
    By / postnummer: __________________________
    Land:_______________________________
    Okkupasjon:____________________________
    Mobiltelefon:__________________________ Interesserte bør kontakte

    for mer informasjon via
    e-post: globalfinent@gmail.com

    SvarSlett
  20. Hello Madam / Sir,

    you have a dedicated business manager and you need a loan to build their projects or to consolidate their debts. You are looking for a loan to start a new activity or to pay for a home, car or realize the project of your dreams.

    You are unemployed and you do not have nobody to help you. We are available to help you find a solution to your credit application, with interest rate of 3% per year, regardless of the amount and the flexible discount plan tailored to your means that you are able to repay the loan period, which will be the age of 5 years to 35 years.

    The following lending services:

    * Finance
    * Real Estate credits
    * Investment loans
    * Auto Loan
    * Consolidation debt
    * Credit
    * Second Mortgage
    * Credit Atonement
    * Personal Loans

    School and student loans so if you have a flag, banned banks or better you have a project realization court.

    Please contact us for more information about our offer. All of our loan deals are studied according to your personal needs loan ranging from € 5000 to € 100,000,000.00

    * "Not serious refrain"

    Contact: trevormarkus0204@gmail.com

    sincere greetings

    Trevor Markus
    Contact: trevormarkus0204@gmail.com

    SvarSlett
  21. Hei, festsesongen er her igjen, de som har mottatt et lån fra oss bør komme ut og begynne å vitne, og de som har behov for et presserende lån, bør kontakte oss nå.

    Liten introduksjon om meg selv.
    Jeg heter Claudia Klein, jeg er tysk og representerer Spotcap Global Financial Services. Vi gir alle slags lån til en subsidiert rente på 3%

    Enten det er et lån for å kjøpe et hus eller en bil, eller et lån for å reise på ferie, eller et forretningslån, personlig lån, tilbyr vi både langsiktig og kortsiktig lån. Her er den beste løsningen på dine økonomiske bekymringer. Interesserte parter bør kontakte oss for mer informasjon via e-post: | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send oss ​​en beskjed på WhatsApp: +4915758108767 |

    Når det gjelder lån på nettet, er vi veldig pålitelige og tillitsverdige. Det er veldig viktig at du jobber med det rette selskapet. Vi hjelper deg med å få den beste prisen for lånet ditt uavhengig av kredittscore! Hvis du er ute etter noen slags lån, er vi det rette selskapet for deg å kontakte.

    Vi vet at det alltid har vært et enormt problem å få et legitimt lån For personer som har økonomiske problemer og trenger løsning på det, er det mange som synes det er så vanskelig å få lån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner på grunn av høy rente , utilstrekkelig sikkerhet, gjeldsgrad, lav kredittscore eller andre årsaker

    Kontakt oss i dag for mer informasjon om vårt lånetilbud via denne e-postadressen: | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send oss ​​en beskjed på WhatsApp: +4915758108767 | & Motta svar på et øyeblikk.

    SvarSlett
  22. Hei, festsesongen er her igjen, de som har mottatt et lån fra oss bør komme ut og begynne å vitne, og de som har behov for et presserende lån, bør kontakte oss nå.

    Liten introduksjon om meg selv.
    Jeg heter Claudia Klein, jeg er tysk og representerer Spotcap Global Financial Services. Vi gir alle slags lån til en subsidiert rente på 3%

    Enten det er et lån for å kjøpe et hus eller en bil, eller et lån for å reise på ferie, eller et forretningslån, personlig lån, tilbyr vi både langsiktig og kortsiktig lån. Her er den beste løsningen på dine økonomiske bekymringer. Interesserte parter bør kontakte oss for mer informasjon via e-post: | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send oss ​​en beskjed på WhatsApp: +4915758108767 |

    Når det gjelder lån på nettet, er vi veldig pålitelige og tillitsverdige. Det er veldig viktig at du jobber med det rette selskapet. Vi hjelper deg med å få den beste prisen for lånet ditt uavhengig av kredittscore! Hvis du er ute etter noen slags lån, er vi det rette selskapet for deg å kontakte.

    Vi vet at det alltid har vært et enormt problem å få et legitimt lån For personer som har økonomiske problemer og trenger løsning på det, er det mange som synes det er så vanskelig å få lån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner på grunn av høy rente , utilstrekkelig sikkerhet, gjeldsgrad, lav kredittscore eller andre årsaker

    Kontakt oss i dag for mer informasjon om vårt lånetilbud via denne e-postadressen: | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send oss ​​en beskjed på WhatsApp: +4915758108767 | & Motta svar på et øyeblikk.

    SvarSlett
  23. Hallo damer og herrer, har du et presserende behov for et personlig lån eller kommersielle lån eller et lån for å starte et prosjekt eller kjøpe et hus eller en bil, eller trenger du et lån til noe formål? Hvis ja, vil jeg anbefale deg å kontakte Sunshine Financial Group via denne e-postadressen (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller {WhatsApp: +447903159998} for å få lånet ditt.

    Sunshine Financial Group er et omfattende finansserviceselskap som er opptatt av å hjelpe deg med å forbedre din langsiktige økonomiske suksess. Våre tilpassede programmer er designet for å hjelpe deg med å vokse, beskytte og bevare formuen din ved å levere personlig service og kompetanse.

    Hvis du har opplevd det så vanskelig å få aksjelån fra lokale banker eller andre finansinstitusjoner, ikke bekymre deg mer, fordi vi har hjulpet mange personer og organisasjoner som har hatt økonomiske vanskeligheter over hele verden. Når du søker hos oss, søker du hos et pålitelig selskap som bryr seg om finansieringsbehovene dine. Du blir tatt vare på gjennom hele prosessen.

    HOVEDFORDELER;
    - Søk når som helst og hvor som helst.
    - Motta kontanter på mindre enn 24 timer
    - Du kan låne opptil 20 millioner euro
    - Ingen skjulte anklager.
    - Subsidiert rente på 3%
    - Du får sjansen til å velge tilbakebetalt dato, enten ukentlig, månedlig eller årlig i en varighet på 1-30 år.
    - Vi tilbyr både sikrede og usikrede lån

    Hvis du trenger et presserende lån innen 24 timer, vennligst skriv til e-posten nedenfor for mer informasjon
    E-postkontakt: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp-kontakt: +447903159998
    Søk om lån nå.

    SvarSlett
  24. Er du i finanskrisen, leter du etter penger til å starte din egen virksomhet eller betale regninger ?, Vi er alle typer lån til lav rente på 2%. Søk nå via e-post til: (TRUSTLOAN88@GMAIL.COM) eller WhatsApp Us på +1 443 281 3404

    SvarSlett
  25. TESTIMONY ON HOW I GOT MY LOAN FROM A GENUINE FINANCE COMPANY LAST WEEK. Email for immediate response: drbenjaminfinance@gmail.com

    I am Mrs,Leores Jazbel by name, I live in United State Of America, who have been a scam victim to so many fake lenders online between November last year till July this year but i thank my creator so much that he has finally smiled on me by directing me to this new lender who put a smile on my face this year 2020 and he did not scam me and also by not deceiving or lying to me and my friends but however this lending firm is BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE (drbenjaminfinance@gmail.com) gave me 2% loan which amount is $900,000.00 united states dollars after my agreement to their company terms and conditions and one significant thing i love about this loan company is that they are fast and unique. {Dr.Benjamin Scarlet Owen} can also help you with a legit loan offer. He Has also helped some other colleagues of mine. If you need a genuine loan without cost/stress he his the right loan lender to wipe away your financial problems and crisis today. BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE holds all of the information about how to obtain money quickly and painlessly via Call/Text: +1(415)630-7138 Email: drbenjaminfinance@gmail.com

    When it comes to financial crisis and loan then BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE is the place to go please just tell him I Mrs. Leores Jazbel direct you Good Luck.......................

    SvarSlett
  26. Are you frustrated or tired of seeking Financial assistance from Bank and different financial organization, have you encountered company with unsatisfied financial services?
    Here is your chance to secure fast and genuine money lending at a very low interest rate.

    DEBY FINANCING LOANS COMPANY ARE PROVIDING LOANS TO ALL CUSTOMERS WHO
    IS IN NEED OF LOANS.

    APPLY FOR URGENT LOAN AMOUNT HERE.

    CONTACT LENDER COMPANY:

    C.E.O. Deby Johnson.
    debyfinancingloans@gmail.com
    Whatsapp Number: +447459797459
    Whatsapp Number: +918375004762
    DEBY FINANCING LOANS COMPANY

    SvarSlett

  27. Trenger du et lån til noen formål? Er du i økonomiske problemer? Lawson Finance Service tilbyr garantert finansielle tjenester til kunder med en gunstig rente. Lånene våre er enkle og raske. Kontakt oss i dag for å få lånet du trenger. Vi kan matche ethvert lån med en rente på 2% til budsjettet. Hvis du er interessert, kan du kontakte oss via lawsonsmithloan24@gmail.com

    Watssap: + 1917-231-9940

    SvarSlett
  28. I DAG FIK JEG MIT ØNSKEDE JULELÅNEBELØB 520.000,00 SEK FRA ET PÅLIDELIGT OG PÅLIDELIGT LÅNESELSKAB. HVIS DU HAR BRUG FOR ET LÅN NU EMAIL KONTAKT remy.credit111@gmail.com De tilbyder alle former for lån Hej, jeg er her for at vidne om, hvordan jeg fik mit lån fra REMY LOAN FINANCE(remy.credit111@gmail.com) Jeg donerer Ved ikke om du har brug for et akut lån til at betale regninger, starte forretning eller bygge et hus, de tilbyder alle former for lån. Så kontakt REMY CREDIT, han har alle oplysninger om, hvordan du får penge hurtigt og smertefrit uden omkostninger/stress via e-mail: remy.credit111@gmail.com Overvej alle dine økonomiske problemer løst og løst ASAP. Del dette for at hjælpe en sjæl lige nu TAK. de tilbyr alle typer lån email REMY CREDIT de er de beste de kan hjelpe deg med alle slags lån 100% spar

    SvarSlett
  29. Hei herr/fru
    Vi tilbyr lån fra: 10 000 til 9 500 000 € med en rente på 2%.
    Du vet at det er forbudt å låne penger.
    Du må få et lån, ta hensyn til områdene der vi kan.
    Å hjelpe deg:
    * Økonomisk
    * Bedriftslån
    * Boliglån
    * Investeringslån
    * Billån
    * Gjeldskonsolidering
    * Kredittgrense
    * Andre boliglån
    * Tilbakekjøp av kreditt
    * Personlige lån
    *Studielån
    Du ser etter et prosjekt og trenger finansiering, du trenger penger til å betale regningene dine, penger til å investere i virksomheten.
    kontakt oss på e-post [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]

    SvarSlett
  30. HAR DU BRUG FOR ET HASTE LÅN TIL AT STARTE EN NY VIRKSOMHEDER, BETALE REGNINGER, KRÆVE DIN GÆLD ELLER KØBE ET NYT BOLIG, HVIS JA, KONTAKT OS PÅ EMAIL MED DINE OPLYSNINGER SOM FØLGENDE.
    E-mail:: Pedrosalvador346@gmail.com
    FOR-OG EFTERNAVN
    LAND
    WHATSAPP TELEFONNUMMER
    LÅNEBELØB
    LÅNET VARIGHED
    KONTAKT E-mail:: Pedrosalvador346@gmail.com
    TAK.

    SvarSlett
  31. Vil du ta opp et lån og ikke vet hvor du kan få et ekte lån?
    Ønsker du å starte en bedrift, men har ikke kapital?
    Trenger du å søke om lån av en eller annen grunn?
    Trenger du et julelån?

    Håpet har endelig kommet fordi Elena Nino gir raske og pålitelige lån, deres tjeneste er 100% ekte og garanterer at du får lånet når du søker. Send en e-post og godkjenn i dag på elenanino0007@gmail.com

    Takk og Gud velsigne deg
    TILLIT
    Elena

    SvarSlett