torsdag 22. januar 2015

Dagens snurp!

Foto: Romerikes blad
Min underbare og ærlige sønn, sier av og til når vi kjører at "alle er duster når du kjører bil, mamma".
Det får en jo til å tenke litt, hva? Jeg har virkelig jobbet for å holde meg unna uttrykk som "aperunk" og sånn, selv om det har holdt hardt et par ganger. 

Min ektemann påstår at kjeften går med evnene, og at jeg kjører aggressivt og kvasst, men det stemmer ikke. Det bråker mer enn det går, for å si det sånn. Men joda, jeg har en historie med rygging og Mercer. Jaja... 

I alle fall, i siste dagers snøfall og andre folks kjøreegenskaper, forsvarer jeg hissig munnbruk.
Situasjoner hvor dette ikke bare kan forsvares, men kreves:

 - vi bor slik at vi må kjøre opp en lang bakke for å komme oss ut i verden. Det gjelder også mange naboer. Altså, endel trafikk om morgenen.
Og ja, dårlig brøytet og du synes sikkert det er vanskelig å kjøre, men når du ikke kommer helt opp, så MÅ DU RYGGE ned igjen, og inn i en av de mange utkjørselene og forsøke igjen. Å stå på toppen og blinke og skrike, hjelper ingen. Hvis du ikke kommer fremover, må du bakover og ned igjen. Vi andre blir vi andre stående fast midt i bakken om vi ikke kommer forbi deg, og det er UKULT.

- Du må sakke farten i dette været og på dette føret.

- det er ikke greit å parkere og la bilen stå på tomgang foran butikkinngangen så vi andre ikke kommer inn. Bare fordi du "bare skal" - og parkeringsplassen er tom. 

- er du klar over hvor mye vi andre kan nyttiggjøre oss av at du fyller blinklysolje, aktiverer pinkoden eller hva som enn kreves for at du skal bruke det jævla blinklyset?


5 kommentarer:

 1. Hahaha! Ja, sånn er det for oss som må ferdes blant alle idiotene ute på veien nå på vinterstid... ;-)

  SvarSlett
 2. kjenner meg igjen gitt :-) Merkelig hvordan akkurat det med "idioter" i trafikken utløser aggresjon fra helv...... Kan de ikke bare la bilen stå å ta bussen om de ikke er i stand til kjøre fornuftig etter forholdene?
  Gro ( som for øvrig også har en....muligens to om man skal være dønn ærlig... historier med Mercedes og rygging å sånn....)

  SvarSlett
 3. Men altså, de som kjører i 15 km/t fordi det er glatt. De kan brenne.

  SvarSlett
 4. Det er pinkode på blinklyset, ja! Det forklarer hvorfor så få bruker det! Trodde det var ekstrautsyr jeg… Og det er en masse duster ute og kjører når jeg er ute også!

  SvarSlett
 5. What you're saying is completely true. I know that everybody must say the same thing, but I just think that you put it in a way that everyone can understand. I'm sure you'll reach so many people with what you've got to say.

  SvarSlett