søndag 12. februar 2012

Sykestuen

Onsdag kveld ble en varm affære. Jeg og seksår krøp sammen under teppet og glødet sammen og hver for oss.
Torsdag morgen glødet vi fortsatt. Vi hadde hoste og hals og skikkelig vondt i brystet begge to. Selv hadde jeg nok kanskje kreket meg på jobb hadde det ikke vært for tidenes migreneanfall - som egentlig var en 48 timers spysyke...

Fredag var faktisk verre for oss begge. Jeg er vant til kjappe, små forkjølelser og sånn, ikke langvarige greier av denne sorten. Vi jobbet oss gjennom hvert vårt, jeg og arvingen. Og det var godt da far kom hjem og tok vare på oss. 

Lørdag så lysere ut. Det var godt å kunne stå på bena, få seg en dusj og et bad og kjenne at vi begge var inne i rehabiliteringsfasen. Nesten i hvert fall. Hoste og forkjølelse slipper ikke så lett heller. Men feberen er borte.

Søndag morgen: vi har sovet lenge , vi hoster men er feber- og spyfrie. Vi kan gå opp en trapp uten at bena dirrer. Og kanskje man skal forsøke seg litt på mat også?

Og en kopp kaffe?
Ikke veldig fristende. Vi er fortsatt på vann og eplejuice... men siden man i anledning morsdag er forespeilet vafler og middag og sånn, må man kanskje begynne et sted?


Vakkert lidende i kjølige lakener.
Nei, det var ikke helt sånn her i huset.

Foto: colorbox1 kommentar:

  1. God bedring! Og takk for god bedring inne hos meg, min bloggvenn;) Jeg har fortsatt influensa og hoster masse. Men gudskjelov ikke noe spying..

    SvarSlett