mandag 27. februar 2012

Siri lager mat hun ikke har gjort før. Andeconfit

Ferdig servert andeconfit med en marmeladesaus, potetmos og tomater med sukkererter.
Andelårene bakte i seg selv og sitt fett på 80-100 grader i fire-
fem timer.
Så løftet jeg dem opp av seg selv og fettet og grillet dem på 225 i noen minutter for crispy utførelse.


Det syltete tilbehøret kan du få oppskrift og utførelse på her, den kan veldig gjerne brukes til andre ting også. Kanskje til og med fisk. Syrlig, friskt...
Tørket aprikoser og mango, kuttet i passe små biter.


Tilsatt revet muskat, hvitløk og appelsinsalt.




Dette lå i appelsinjuice over natten...




... sammen med epleeddik.




Dagen etter: kuttet rødløk og grønne epler og hadde oppi.




Hadde oppi eplejuice og kokte alt sammen et par timer eller noe.
Til det ble syltetøyaktig og innkokt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar