fredag 29. april 2011

Prinsebryllup i dag


Stusslig klining, men vi trenger ikke se alt heller.
Liten brudepike har snart fått nok...
Så vakre.

Det er prinsebryllup i dag. Jeg koser meg. De fine kjolene, selveste bruden, de rørte tårene... det er romantisk og veldig koselig. Egentlig skulle jeg hatt fri, sittet hjemme og sett på med tiara påskeegghatt med strutsefjær på hodet og nippet til rosa bobler... men jeg får gå på jobb og følge med via nett. Og se på tv når jeg kommer hjem.

Da det var ski-VM, var det helt akseptert å se på de meste spennende øvelsene selv i arbeidstiden. Det interesserte ikke meg nevneverdig. Men i dag er det Prinsebryllup. Jeg forventer det er greit jeg ser på...?


I dag er det endelig Prins William som får sin Catherine.  Det er jo bare flott at de to får hverandre. Prinsen har jo hatt sitt å jobbe med han, måtte han bli lykkelig med sin Prinsesse!
Gratulerer med dagen!

Om ikke lenge skal jeg til London, og jeg forventer å fråtse i heslige souvenirer.6 kommentarer:

 1. He he, jeg er ikke så engasjert i det bryllupet...Men det er vel ikke til å unngå å få det med seg;) Ha en flott fredag!

  SvarSlett
 2. Herlig! Skulle ønske at du hadde fått fri, men!
  Jeg vet at damene på jobben har rigga storskjerm. Det gjorde vi under skiVM, og det var ingen som protesterte da heller. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Jeg er så heldig at jeg er hjemme i permisjon og benytter snuppa sin formiddagslur til å sitte klistret foran tv'n. Rett nok med lap top'n i fanget, man kan jo multitaske ;o)

  Ha en flott fredag!

  SvarSlett
 4. Var hun ikke nyyyyyyydelig!!? Digga utringning og utslått hår.

  SvarSlett
 5. Vakre var dem og kjærligheten lyste, jeg innrømmer gjerne at jeg syns alt var fantastisk ♥

  SvarSlett