lørdag 2. august 2014

Innendørsunderholdning på Teknisk museum

Å, dette trege "tastaturet".
 Ja, det er sommer. Ja, solen skinner. Men vi har en gutt som ikke kan bade pga svømmeøre, ervervet i et basseng på Kreta og må finne på andre ting. Andre ting er så lett at er på en skjerm, så vi må finne på noe.
Vi tok med en kompis og dro på Teknisk museum. Der er det alltid noe å finne på, og stadig nye utstillinger. Vi feiret også siste bursdag der, veldig bra opplegg, men en engangsforeteelse.


Og med "vi" så mener jeg jeg - og det er ganske kjedelig når det bare er meg, og jeg skulle satt meg i cafeen med en bok med en gang. 

Gutta fløy rundt og undersøkte, og allerede på vei dit planla de å ringe til hverandre. På Telemuseet er det satt opp bokser så man kan ringe med telefon med skive og knapper og der kan de bruke timer. Det er hightec-generasjonen sin det.


Animasjonssenter. De får lage sin egen tegnefilm.
Obs: lages i iMotion - så hvis du vil se filmen etterpå hjemme og ikke har epleprodukter,
film den der og da - her er skuffelsen stor over at filen ikke kan åpnes.


Herlig hva? Jeg synes jeg hører ringelyden bare ved å se på bildet.
Gutta synes dette var dårlig stæsj, knappene virket ikke.

Jeg kan også på det varmeste anbefale en aktuell utstilling der, kanskje mest for voksne...

LIVET MED DØDEN viser 26 portretter av døden og utforsker erfaringer, håp og frykt hos døende.


2 kommentarer:

  1. Det er lenge siden vi har vært der. Fint med sånne tips, det er jo egentlig mye å finne på rundt om kring, det gjelder bare å vite om alt.

    SvarSlett
  2. Flott sted! Jeg var mye på Teknisk Museum i barndommen, da lå det nær der jeg bodde! Fikk aldri nok av å trykke på knapper den gangen heller :) Må snart på Kjelsås kjenner jeg!

    SvarSlett