torsdag 24. juli 2014

Ferielitteratur

Jeg har brukt ti dager på Kreta, ikke bare til å spise deilig mat, sole og sløve og slikt... men også til å lese. Med en guttunge som klarer seg utmerket i bassenget selv, så kan mor og far utfolde seg litterært på bassengkanten. Her skal du få noen tips - alle omtalene er "forlagets" og sammen med bildene av bøkene, kopiert fra Haugen bok.


Bringebærpiken - av Karen Swan
Cassie er midt i feiringen av sin tiårs bryllupsdag og har huset fullt av gjester da hun oppdager at mannen er utro. Og ikke bare det, det viser seg at han er faren til den fire år gamle sønnen til hennes beste venninne.
Sønderknus flykter hun fra en beskyttet tilværelse i det landlige Skottland. Kelly. Anouk og Suzy, venninnene hennes fra skoledagene, bestemmer at Cassie skal bo hos dem etter tyr, fire måneder hos hver i New York, Paris og London. Sakte, men sikkert, finner Cassie fotfeste i sin nye tilværelse og skaper seg et liv fjernere fra mannen som lovet henne evig kjærlighet.
Bringebærpiken er en fengslende, romantisk og hjertevarm roman om vennskap og en ung kvinne på søken etter sine egne verdier, sine innerste ønsker og hvem hun egentlig er.

Det ble med kun en anbefaling i dag - sliter skikkelig med å få tekst og bilder til å se bra ut. Kommer en sånn hvit bakgrunn jeg ikke forstår noe av. I alle fall, en om gangen da. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar