fredag 17. august 2012

Planleggingsdag

De siste dagers høytrykk har gjort meg svært optimistisk med tanke på siste dag før ordentlig skolestart. Jeg og kiden skal ha fri sammen. Jeg tenker at vi skal finne på noe, men siden bestekompisen også har fri, ligger det an til glade barn som løper ute og mor som sitter i en stol på terrassen og en god bok under parasollen. Tenker jeg.Torsdag kveld skulle man helge-shine residensen og kun gjøre litt nødvensdig klesvask. Hvite flagrende gardiner og solskinn, en diger frappe  før far kommer hjem til familien sin og tar helg.

Torsdag ettermiddag og kveld... au i foten og en dundrende hodepine. Jaja, har hele fredagen blank og ubrukt, en times virvelvind og det er ryddig og pent. Guttungen pleier å våkne tidlig, så da kan man nyte en morgenkaffe på øvre balkong og man har tatt igjen tidsskjemaet.

Fredag morgen: Den dundrende hodepinen har ikke gitt seg. regnet plasker ned. Å, der er den posen med jobb jeg måtte ta med hjem. Benken er full av oppvask og aviskurven renner ut over sine bredder...Solskinnet, de hvite flagrende gardinene, parasollen... poff... det forsvant.
Fridagen, en lang og blank fridag vi skulle bruke sammen, gutten min og jeg (ispedd kvitrende lek) er fortsatt lang og blank. Skal bare brøyte meg opp av gruffet.

Hva er den fryktelige lyden??? Å, akkurat i dag skal veien utenfor fikses... skjære opp asfalt...mmmm... Kaffe! Dette skal bli en fin dag, om enn ikke akkurat som planlagt,3 kommentarer:

 1. Ja det er noe med de der hvite flagrende... De flagrer ikke noe særlig her i huset. Ikke er de særlig hvite heller.
  Jeg har i det minste startet fredagen med joggetur før klokken ni. Og må ut og handle kaffe før jeg får meg min første kopp!

  SvarSlett
 2. Plutselig tittet solen frem og jaget vekk alt det vonde (hodepine, regn og tunge skyer).

  SvarSlett
 3. God helg i solen eller regnet! Håper på hodepinefri helg jeg også! Lykke til med skoleoppstarten:)

  SvarSlett