fredag 9. mars 2012

"Når man intet annet haver...

... tager man da seks vaktler". Eller noe sånt? Var det ikke det det sto i Schønberg Erken?
Ok, jeg skal nemlig slå et slag for restemat. Og det er klart, pasta og restemat med andeconfit... vel, vi er vanligvis ikke så snobbete altså.
Men vi hadde da noen lår igjen. Det ble nyyydelig pasta for sultne små fra barnehage og skole. Og "jeg liker ikke sånn" ble til to porsjoner rett ned. Det er restematen sin på en vanlig onsdag, det!







2 kommentarer:

  1. Mmm...elsker rester! Ren luksus å komme hjem fra jobb og bare kunne varme opp igjen "gammel mat". Kan bli enda flinkere til å ta vare på rester, og mer kreativ i hvordan bruke de..
    takk for tips, og god helg!

    SvarSlett
    Svar
    1. Vi bruker mye rester. Men de blir som regel noe nytt. Vi hadde også andekjøtt i grønnsakssuppe med fløte i. 1 mat - 3 retter.

      Slett