torsdag 19. april 2012

Hva man kan finne på et flyplasstoalett

Ja, det er ikke lite, det føler jeg meg overbevist om. Men dette er dog noe speiselt.

Da jeg dro fra London, så måtte jeg et tur "på hjørnet" rett ved gaten. Da jeg kom inn i avlukket, la jeg merke til en hvit eske som lå på gulvet. En det sto "pregnancy test" på. Hm, tenkte jeg - hvordan gikk det tro?

Jo, det fikk jeg svar på. For en positiv stick lå på bindcontaineren i all sin prakt. At jeg ikke hadde med kamera... pakket ned... så en gåggelbilde får duge i dag.
Hva er historien? Er resultatet godt eller dårlig? Jeg tenker dårlig siden dette lå igjen på en flyplass-do på Gatwick. Og for et sted å ta en test? Er det en ny brite eller nordmann på vei? Skulle mammaen på ferie? Eller hjem?

Hva tror du?

5 kommentarer:

 1. Her ligger kimen til en historie, det er helt klart. Kanskje det var en alko-test? "Kan jeg ta en drink på flyet..hmm.. kanskje jeg er gravid? Får ta en test da.."

  For en merkelig følelse det må være å oppholde seg på en flyplass og vite at du er nygravid.

  SvarSlett
 2. Personen var nok utrolig spent, og greide ikke å vente til hun kom hjem. Kanskje prøvd og prøvd mange ganger? Eller kanskje vært på en måneds ferie og var kjempespent og ble fortvila? Her må vi lage vår egen historie ja.... Håper lykkelig slutt ♥

  SvarSlett
 3. Får håpe det var noe bra...

  SvarSlett
 4. Oj oj, he he, la oss håpe det var en gledelig melding å få og at den vordende mor sprang på dør av pur lykke.

  SvarSlett
 5. Haha..
  Vi satser på en happy ending... =]

  SvarSlett