onsdag 1. juni 2011

Kan ikke spise agurker...

 ... ja, det tenker jeg. Jeg leser artikler om syke menn i Norge, damer i Tyskland; de har fått e.coli av å spise agurker. Ikke kan man skrelle dem og bli kvitte faenskapet, ikke kan man skylle dem (tross i hva en tuppedame forsøkte å selge inn salatslyngen sin på...!) - i det hele tatt - agurker er ikke for innvortes bruk for tiden.

Dette var en av de tingene jeg tenkte på i går da  jeg flottet meg med en matbit ute; quiche med salat og masse agurk. Ingen bit igjen på min tallerken, inte... korttidsminneforeningen? Samhandling-tenking mellom hode og hender? Man kan jo bare lure...

7 kommentarer:

  1. Hmm, jeg hadde akkurat agurk på leverposteiskiva mi. Merker ikke noe ennå... ;o)

    SvarSlett
  2. Det viste seg vel at det ikke var agurkene allikevel. Det er påvist e.coli i noen agurker, men det var ikke den dødelige typen.

    Dermed leter de fremedles etter kilden.....

    SvarSlett
  3. Vi må jo bare følge "vanlige" regler for mat- og håndhygiene. Det er jo ikke særlig annet å gjøre. Men spise ute er jo en tillitsak uansett.

    SvarSlett
  4. ....og jeg fant deg tilfeldigvis sammen med sen morgenkaffe..og kjenner at det er helt befriende å lese om noen som også spiser agurk..og tomat og andre deiligheter..uten drama!

    SvarSlett
  5. Har spist agurk i dag jeg også.... Men tenkte som deg da jeg var i butikken og skulle kjøpe ny. Er det farlig tro? Agurkene flomma nesten over i grønnsaksdisken. Men det norske flagget var på plasten så jeg kjøpte en. Hysteriet har tatt over tenkte jeg, og lot meg ikke rive med :)
    Go' hælj!

    SvarSlett
  6. Off, den E.Coli'en er ikke morsom. Men her er noe som er veldig morsomt: Du er VINNEREN av Royal Give Away hos meg. *trommevirvel* Sender du meg adressa di? kariannelotterud@gmail.com

    SvarSlett
  7. Karianne...???!!! Kuult!!

    Ellers kunne jeg spist agurker med litt gufs på jeg... en bitteliten salmonella en tre ukers tid...? Hadde gjort underverker for garderoben...

    SvarSlett