tirsdag 14. oktober 2014

Første vinterdag.

På tide å snu primstaven, folkens! Nå er det vinter. 14. oktober er dagen da sommeren er over, tjenestefolk kan skifte arbeidsplass. Og været i dag, sier hva slags vær vi får hele vinteren. Her ligger det an til mer snø enn sist vinter, kan jeg berette. Men det er helt ok. 

Primstaven ja... merke for dagen er et tre uten blader, eller en vott. Vott er jo naturlig å tenke på her i landet, men egentlig var det nok en pavehanske, til minne om Calixtus l - først pave, senere helgen.

Her i huset er høstens loppemarked over. Det var en lang, smertefull, morsom, og ikke minst innbringende helg for korpset. 


Jobbmessig er jeg på stedet hvil... men startet dagen med en skikkelig treningsøk - det er da noe.

Ole Brumm er med i original utgave av A.A. Milne, siden denne boken kom ut 14. oktober 1926. Og er så tusen ganger bedre enn Disney-utgaven. 2 kommentarer:

 1. Hilsener til deg Siri. I alle fall jeg hadde strikkt min votter... sist og veldig varm.
  Så kan kommer vinteren :-) Jeg liker snø. Naturlig jeg liker snø med solen og en
  fin tur med ski... det er best. Ja, jeg må vente... i dag vi har 18 grad og jeg kunne sitte ute og lage mat og spiser... Vi må nytter fint været her - for kommer sur...
  Ha en fin uke fortsatt - og d e i l i g vinterdag :-) Klem fra Viola

  SvarSlett
 2. I dag var først dag med snø her i Oslo. Det ble på med ulltrøye, ullgenser, ullsokker og ullvotter da jeg gikk ut døren på vei til jobb. Til alt overmål nektet bilen å starte siden det tross alt var nær 0 grader, så jeg tok trikken til jobb. Trikken var god og varm da, så det ble en flott og varm start på vinteren for min del :-)

  SvarSlett