fredag 11. april 2014

Siste uke før påske


Det har vært hektiske tider i det siste. For et par uker siden, var det korpsmesterskap. De korte, små aspirantene, klemte til og vant Samspillprisen. Første medalje er innkassert og det gledes til 17. mai.

Denne uken består av det ene høydepunktet etter det andre.
Vi har nå en ordentlig gulbelte i familien. Hard jobbing i to år og gult er kult! Og fortjent.


Vi er hundepassere denne uken. Fine, lille Lego, (regner med du skjønner hvem det er bilde av øverst) tasstasser inne og tripper avgårde i full fart ute. Han gjør fryktelig i begge ender, har sått seg til ro. Vi kommer til å savne ham når han skal hjem til folkene sine. Det er hyggelig med hund.I går var skolens årlige Kunstutstilling. Eller egentlig er det SFO som står for det hele. Gjennom hele året, forbereder ungene seg. De lager flotte ting, de øver på sanger og show - samt at du for en liten mynt kan få både middag, dessert og kaffe. Laget av SFO, skolen - og endel foreldre.
Dette er et stort høydepunkt for både store og små. Jeg blir like stolt og ikke minst rørt hver gang. Og å høre "Vår beste dag" med solist og barnekor... det er litt mer enn jeg kan tåle. Snufs.


Nå er det straks påskeferie for mange. Vi skal innlede med gode venner og et skikkelig lammelår i palmehelgen og egentlig bare fortsette med feriedager, venner, familie, god mat og digre påskeegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar